Bella 13551 3 X 2.5QT Triple Slow Cooker with Lid Rests Manuel d'utilisateur

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INSTRUCTION MANUAL
MANUEL D’INSTRUCTIONS
MANUAL DE INSTRUCCIÓNES
TRIPLE SLOW COOKER
MIJOTEUSE TRIPLE
BUFETERA TRIPLE
For customer service questions or comments
Pour le service à la clientèle, questions ou commentaires
Dudas o commentarios para departamento de servico a clientes
1-866-832-4843
www.sensioinc.com
©2011 Sensio.
BELLA® is a registered trademark of Sensio Inc., Montréal, Canada H3B 3X9
BELLA® est une marque déposée de Sensio, Inc., Montréal, Canada H3B 3X9
BELLA® es una marca registrada de Sensio Inc., Montréal, Canada H3B 3X9
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Résumé du contenu

Page 1 - BUFETERA TRIPLE

INSTRUCTION MANUALMANUEL D’INSTRUCTIONSMANUAL DE INSTRUCCIÓNESTRIPLE SLOW COOKERMIJOTEUSE TRIPLEBUFETERA TRIPLEFor customer service questions or comme

Page 2 - TABLE DES MATIÈRES

9––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––SMOKEY SWISS CHARD WITH MUSHROOMS ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Page 3 - SAVE THESE INSTRUCTIONS

10SMOKEY SWISS CHARD WITH MUSHROOMS1/2 lb. bacon or 1 lb. smoked turkey part (leg or wings)2 cups mushrooms, sliced2 bunches fresh Swiss chard, cut i

Page 4 - SAFEGUARDS

11ORANGE CHICKEN WITHASPARAGUS AND CARROTSOrange juice and asparagus complement the heartiness of the dark chicken meat. Boneless, skinless thighs, a

Page 5 - ELECTRIC POWER

12SHRIMP FONDUE2 (10.75 oz.) cans condensed cream of celery soup2 cups grated sharp cheddar cheese1 cup of fresh shredded Parmesan cheese3 tablespoon

Page 6

13MUSHROOMY BEEFSTROGANOFF2 lbs. beef top round, thin sliced6 tablespoons flour2 cubes mushroom bullion2 cups boiling water3 carrots (1-1/2 cups) fin

Page 7 - OPERATING INSTRUCTIONS

CONSIGNES DE SÉCURITÉIMPORTANTESAVERTISSEMENT : Lorsqu'on utilise des appareils électriques, certaines consignesde sécurité élémentaires doivent

Page 8 - HINTS FOR SLOW COOKING

CONSIGNES DE SÉCURITÉIMPORTANTES ADDITIONNELLESMISE EN GARDE, SURFACES CHAUDES : Cet appareil produit de la chaleuret de la vapeur lorsqu'il fonc

Page 9 - STORING INSTRUCTIONS

16 16NOTES SUR LE CORDONLe cordon court fourni (ou cordon amovible) devrait être utilisé afin de prévenir tout risqued’enchevêtrement ou de trébuchem

Page 10

CONNAÎTRE SON MIJOTEUSE TRIPLELe produit peut légèrement différer de l’illustration 173 couvercles de verreavec boutons Figure 13 contenantsde cuisson

Page 11 - WITH MUSHROOMS

AVANT D’UTILISER LE MIJOTEUSE TRIPLE POUR LA PREMIÈRE FOIS1. Déballer avec soin le Mijoteuse Triple et ses accessoires et retirer tout l’emballage. 2.

Page 12 - ASPARAGUS AND CARROTS

TABLE OF CONTENTSImportant safeguards...2Add

Page 13 - SHRIMP FONDUE

(Arrêt/Au ralenti/Cuisson accélérée/Garder chaud) à la position LOW (Au ralenti)ou WARM (Garder chaud). 10. En portant des gants de cuisson, soulever

Page 14 - MUSHROOMY BEEF

• Plus les viandes sont grasses, moins les plats ont de saveur. Précuire ou faire revenir laviande permet de réduire la quantité de gras et de conserv

Page 15 - CONSERVER CES CONSIGNES

21 21––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––BETTE À CARDE AU BACON ET CHAMPIGNONS ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Page 16 - IMPORTANTES ADDITIONNELLES

22BETTE À CARDE AU BACON ET CHAMPIGNONS1/2 lb de bacon ou 1 lb de morceaux de dinde fumée (cuisse ou ailes)2 tasses de champignons tranchés2 bottes d

Page 17 - ALIMENTATION ÉLECTRIQUE

23POULET À L'ORANGE AVECASPERGES ET CAROTTESLe jus d'orange et les asperges se marient bien à la viande brune de poulet. Les hauts de cuiss

Page 18 - Figure 1

24FONDUE AUX CREVETTES2 boîtes de 10 oz de crème de céleri concentrée2 tasses de fromage cheddar fort râpé1 tasse de fromage Parmesan frais râpé3 c.

Page 19 - INSTRUCTIONS D’UTILISATION

25BŒUF STROGANOFF AUX CHAMPIGNONS2 lb d'intérieur de ronde de bœuf, tranché finement6 c. à soupe de farine2 cubes de bouillon aux champignons2 t

Page 20 - PRÉPARATION POUR UN BUFFET

MEDIDAS DE SEGURIDADIMPORTANTESADVERTENCIA: Al utilizar electrodomésticos, deben cumplirse las precauciones de seguridadbásicas, incluidas las siguien

Page 21 - INSTRUCTIONS DE RANGEMENT

OTRAS MEDIDAS DE SEGURIDADIMPORTANTESPRECAUCIÓN, SUPERFICIES CALIENTES: Este electrodoméstico genera calor y liberavapor mientras está en uso. Se debe

Page 22 - RECETTES

NOTAS SOBRE EL CABLEEl cable de alimentación corto (o el cable de alimentación desmontable) suministradose debe utilizar para reducir el riesgo de enr

Page 23 - ET CHAMPIGNONS

2IMPORTANT SAFEGUARDSWARNING: When using electrical appliances, basic safety precautions should always befollowed including the following: 1. READ AL

Page 24 - ASPERGES ET CAROTTES

CONOZCA SU CALIENTA PLATOS TRIPLEEl producto puede diferir levemente de la ilustración 293 tapas de vidriocon perillas Figura 13 ollas de coccióndesmo

Page 25 - FONDUE AUX CREVETTES

ANTES DE UTILIZAR POR PRIMERA VEZ1. Retire con cuidado la calienta platos triple y todos los materiales del embalaje. Incluido en lacaja se apoya la t

Page 26 - AUX CHAMPIGNONS

3110. Usando manoplas, retire cuidadosamente las tapas de vidrio sujetando la perillade las tapas y levantado las tapas, alejándolas un poco de usted

Page 27 - GUARDE ESTAS INSTRUCCIONES

32INSTRUCCIONES DE MANTENIMIENTO PARA EL USUARIOEste electrodoméstico requiere poco mantenimiento. No contiene piezas que puedanser reparadas por el

Page 28 - OTRAS MEDIDAS DE SEGURIDAD

33––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––ACELGA SUIZA CON TOCINO Y HONGOS ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Page 29 - ENERGÍA ELÉCTRICA

34ACELGA SUIZA CON TOCINO Y HONGOS1/2 lb de tocino o 1 lb de trozos de pavo ahumado (pata o alas)2 tazas de hongos, cortados en rodajas2 atados de ac

Page 30 - Figura 1

35POLLO A LA NARANJA CONESPÁRRAGOS Y ZANAHORIASEl jugo de naranja y los espárragos complementan el sabor de la carne de los muslos de pollo. Con los

Page 31

36FONDUE DE CAMARONES2 latas (10.75 oz) de sopa crema condensada de apio2 tazas de queso Cheddar fuerte rallado1 taza de queso Parmesano fresco corta

Page 32

37FILETE STROGANOFF CON HONGOS2 lb de filetes tiernos, cortados en tajadas finas6 cucharadas de harina2 cubitos de hongos2 tazas de agua hirviendo3 z

Page 33

3ADDITIONAL IMPORTANTSAFEGUARDSCAUTION, HOT SURFACES: This appliance generates heat and escaping steamduring use. Proper precautions must be taken to

Page 34

NOTES ON THE CORDThe provided short power-supply cord (or detachable power-supply cord) should be usedto reduce the risk resulting from becoming entan

Page 35 - TOCINO Y HONGOS

GETTING TO KNOW YOUR TRIPLE SLOW COOKERProduct may vary slightly from illustration 53 Glass Lids with KnobsFigure 13 Removable Cooking Pots3 OFF/LOW/H

Page 36 - ESPÁRRAGOS Y ZANAHORIAS

BEFORE USING FOR THE FIRST TIME1. Carefully unpack the Triple Slow Cooker and remove all packaging materials. Included in the box are the 3 lid rests.

Page 37 - FONDUE DE CAMARONES

714. CAUTION: The filled Triple Slow Cooker is very heavy. To avoid injury to personsor damage to the appliance, NEVER ATTEMPT TO LIFT THE Triple Slo

Page 38 - CON HONGOS

USER MAINTENANCE INSTRUCTIONSThis appliance requires little maintenance. It contains no user serviceable parts. Do not try to repair it yourself. Any

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